ÇAYKARA FATMA BİLGE ANAOKULU
Işıklı Mah. Sağlık Ocağı. Küme Evler. 61940 Çaykara
0(462) 616 21 66

VİZYON

İstiyoruz ki; Fatma Bilge Anaokulunu; okul paydaşlarımızın(yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi)güçleri ile en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; ilköğretime, sosyal, bilişsel, bedensel, dil gelişimi ve öz bakım becerilerini kazanmış öğrenciler kazandırmaktır. Sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren en güçlü eğitim kurumu yapmaktır.

MİSYON

Fatma Bilge Anaokulu olarak; - Milli Eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; - Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan sevgisi olan, - İnsani, Milli ve Ahlaki değerler ile donanmış - Ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran - Milli ve evrensel değerleri tanıyan, - Benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, - Kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve farklılıklarına saygı gösteren, - Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim